Babagan awake dhewe

Zetar Industry perusahaan Injection Molding Plastic dilengkapi lengkap ing-house plastik jamur injeksi nggawe, produksi ngecor Plastic lan Kapabilitas mesin CNC.

Founded in 2005, lan adhedhasar tengen kene ing Shanghai China.At 2017, kita diganjar ing "China Quality High Supplier" hadiah dening Alibaba lan uga dikenal minangka pimpinan ing cepet-siji, kurang biaya-China injeksi plastik ngecor, injeksi plastik perkakas lan layanan Stamping cepet.

  • 8547062b
  • 8547062b3
  • 589b2a831
  • 75fba5951

Company Video

Kanggo liwat 13 taun, kita wis dadi cepet-siji injeksi plastik ngecor lan plastik kabutuhan cetakan injeksi saka perusahaan gedhe lan cilik - saka Fortune 100 kanggo inovatif wiwitan-ups.We've Applied expertise kita kanggo sawetara sing godhongé amba saka industri, kalebu piranti kesehatan, kesehatan-care, electronics, materi packing, materi construction, kluwarga, Toys, pindah olahraga ruangan lan liyane. Ora Matter kerumitan desain utawa jumlahe supaya

 

layanan

  • Injection Mold

    We offer the fastest, most cost-effective, injection mold services available in the world. We build all our tooling in house. Custom Molds starting at $1,400 within 30 days.

  • Plastik Injection Molding

    Injection Molding from 25 to 100,000 parts. No Order Minimum. Custom Colors (Any Color and Color Matching). Tight Tolerance +/-.004″ Standard and up to +/-.001″ available on tool steel.

  • CNC Machining

    We offer CNC Machining services for all industries. We utilize the latest in CNC technology to make high precision machined parts and CNC prototype.

  • 3D Printing Service

    We offer the following 3d printing services. When proving concept and fit with some functionality requirements, 3d printing can be a good choice.

Tampilan Online Chat!