Babagan awake dhewe

Zetar Industry perusahaan Injection Molding Plastic dilengkapi lengkap ing-house plastik jamur injeksi nggawe, produksi ngecor Plastic lan Kapabilitas mesin CNC.

Founded in 2005, lan adhedhasar tengen kene ing Shanghai China.At 2017, kita diganjar ing "China Quality High Supplier" hadiah dening Alibaba lan uga dikenal minangka pimpinan ing cepet-siji, kurang biaya-China injeksi plastik ngecor, injeksi plastik perkakas lan layanan Stamping cepet.

  • 8547062b
  • 8547062b3
  • 589b2a831
  • 75fba5951

Company Video

Zetar Industry perusahaan Injection Molding Plastic dilengkapi lengkap ing-house plastik jamur injeksi nggawe, produksi ngecor Plastic lan Kapabilitas mesin CNC.

Founded in 2005, lan adhedhasar tengen kene ing Shanghai China.At 2017, kita diganjar ing "China Quality High Supplier" hadiah dening Alibaba lan uga dikenal minangka pimpinan ing cepet-siji, kurang biaya-China injeksi plastik ngecor, injeksi plastik perkakas lan layanan Stamping cepet.

 

layanan

  • History Long

    14 taun pengalaman ing industri produk Mist.

  • Quality High

    Desain lan Pabrik kualitas produk karo 10 R & D; engineers.

  • Delivery Fast

    layang luwih cepet dening segara utawa dening online utawa dening Express. (DHL, UPS utawa FedEx)

  • Order cilik ditrima

    cilik supaya Ditampa, kita nambani saben urutan uga.

  • Team apik

    tim dodolan profesional kanggo kurban cepet nanggepi lan becik.

  • OEM / ODM ditrima

    5 years experience OEM kanggo 50 klien saka AS lan Eropah.

  • Products KALUBÈRAN

    garis produk Full item produk Mist.

  • News Ana

    warta industri pas wektune kanggo referensi. Panjenengan bisa mriksa wong saben minggu.

Tampilan Online Chat!