Apa Zetar

Welcome to Shanghai Zetar

injeksi Molding

Team kita

Founded in 2005, lan adhedhasar tengen kene ing Shanghai China.At 2017, kita diganjar ing "China Quality High Supplier" hadiah dening Alibaba lan uga dikenal minangka pimpinan ing cepet-siji, kurang biaya-China injeksi plastik ngecor, injeksi plastik perkakas lan layanan Stamping cepet.

    2016 Zetar dipindhah menyang toko 50,000-alun-mlaku kang ngubengi 35km adoh saka Shanghai Seaport lan Pudong Airport. Saiki Zetar wis 6 engineers senior, kabeh duwe luwih saka 10 taun pengalaman ing industri injeksi ngecor plastik. Lan setengah saka wong-wong mau uga bisa nganggo basa Inggris.

Crita kita

Kanggo liwat 13 taun, kita wis dadi cepet-siji injeksi plastik ngecor lan plastik kabutuhan cetakan injeksi saka perusahaan gedhe lan cilik - saka Fortune 100 kanggo inovatif wiwitan-ups.We've Applied expertise kita kanggo sawetara sing godhongé amba saka industri, kalebu piranti kesehatan, kesehatan-care, electronics, materi packing, materi construction, kluwarga, Toys, pindah olahraga ruangan lan liyane. Ora Matter kerumitan desain utawa jumlahe supaya


Tampilan Online Chat!