China Bed Bug Trap3 Produsen lan Suppliers | Zetar

Bed Bug Trap3

Short Description:


  • Port: Shanghai
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Koleksi Product Plastcic Bed Bug Trap Material PP
    warna  Putih, Ireng utawa Custom Koleksi Pest Bed Bug
    Technics injeksi Nyetak Feature Eco-Friendly, stackable, Baby Aman
    packing 3 lapisan kothak karton kuwat ukuran 6.7 * 6.0 * 1inch 

    specifications

    Iki PT-16001 amben bug trap punika, pisanan kualitas kelas detector amben bug elegan karo sawetara saka sudhut werna pilihanipun.
    Njaba tembok tekstur mbantu amben kewan omo gampang menek menyang sworo cangkem
    Hightly polesan interior saluran provents amben kewan omo saka climbing metu, utawa minggat
    No aditif utawa bubuk perlu kanggo trap amben kewan omo, rampung ECO friendy lan Baby Aman

    Product rinci gambar:



  • Previous:
  • Next:

  • Tampilan Online Chat!