Zetarmold bakal miwiti nggawe cetakan injectcion kanggo X-Leg rauh

2019-3-19

Kabar apik!

Dina iki kita mung liwati audit pabrik pihak katelu kanggo proyek super kelangan jenenge X-Leg.

Proyek iki utamané dirancang kanggo nglindhungi sikil buruh sak proses apa. Amarga plastik X-Leg bisa nggawe sing aran kaya lungguh mudhun nalika squat.

Produk iki dirancang dening Suit X sing utamané fokus ing ngembangaken produk tingkat dhuwur kanggo wong ease tension fisik lan tiredness awak. 

Thanks kanggo dateng Suit X kang, Zetarmold wis arep njupuk bagéyan ing project kelangan lan super mbiyantu iki kanggo wong liyane.

Welcome to visit us dening www.zetarmold.com   or email to sales013@zetarmold.com to get know about Zetarmold further.


Post wektu: Mar-19-2019
Tampilan Online Chat!