Pse Zetar

Mirë se vini në Shanghai Zetar

Injection Molding

Ekipi ynë

E themeluar në vitin 2005, dhe në bazë të drejtë këtu në China.At Shanghai 2017, ne po shpërblehet në "China High Quality Furnizues" çmimin nga Alibaba dhe mirë i njohur si një udhëheqës në të shpejtë-ana e tij, me kosto të ulët China injeksion plastike derdhur, injeksion plastike përpunim mekanik dhe shërbime të shpejtë prototyping.

    2016 Zetar u zhvendos në një dyqan 50.000-sheshin-këmbë e cila është rreth 35 km larg nga porti Shangai dhe Pudong Aeroportit. Tani Zetar ka 6 inxhinierë të lartë, të gjithë kanë më shumë se 10 vjet eksperiencë në industrinë plastike derdhur injeksion. Dhe gjysma e tyre mund të flasin anglisht.

Historia jonë

Për më shumë se 13 vjet, ne kemi shërbyer të shpejtë-ana e derdhur injeksion plastike dhe plastike nevojat moulds injeksion të kompanive të mëdha dhe të vogla - nga 100 pasuri për inovative start-ups.We've aplikuar ekspertizën tonë për një gamë të gjerë të industrive, përfshirë pajisjet mjekësore, automotive, kujdesit shëndetësor, elektronikë, paketim materiale, materiale ndërtimi, familje, lodra, veshje në natyrë sportive dhe më shumë. Pa marrë parasysh kompleksitetin e dizajnit tuaj ose sasinë e rendit tuaj


WhatsApp Online Chat!