Zetarmold do të fillojë për të bërë moulds injectcion për X-Leg shpejt

2019/03/19

Lajme te mira!

Sot ne vetëm kaluar auditimit fabrikë palës së tretë për një projekt super të ftohtë të quajtur X-Leg.

Ky projekt është hartuar kryesisht për të mbrojtur këmbët punëtorë gjatë procesit të punës. Për shkak se kjo plastike X-Leg mund të bëjë që ju të ndjeheni si të ulur poshtë, kur ju galiç.

Ky produkt është projektuar nga kostum X i cili është kryesisht përqëndrohet në zhvillimin e produkteve të nivelit të lartë për të ndihmuar njerëzit të lehtësuar tensionin fizik dhe lodhje të trupit. 

Faleminderit për besimin përshtaten X-it, Zetarmold do të marrë pjesë në këtë projekt të ftohtë dhe super të dobishme për të ndihmuar shumë njerëz.

Mirë se vini të na vizitoni me www.zetarmold.com   or email to sales013@zetarmold.com to get know about Zetarmold further.


Ora Post: Mar-19-2019
WhatsApp Online Chat!