Tentang Kami

Zetar Industri nyaéta parusahaan suntik molding Plastik dilengkepan lengkep di-imah plastik kapang suntik pembuatan, produksi molding Plastik jeung kamampuhan machining cnc.

Diadegkeun dina taun 2005, sarta dumasar katuhu didieu di Shanghai China.At 2017, urang anu diganjar teh "Cina Quality High Supplier" hadiah ku Alibaba sarta ogé dipikawanoh salaku pamimpin di rusuh-péngkolan, béaya rendah Cina suntik palastik molding, suntik palastik tooling sarta jasa prototyping gancang.

  • 8547062b
  • 8547062b3
  • 589b2a831
  • 75fba5951

parusahaan Video

Zetar Industri nyaéta parusahaan suntik molding Plastik dilengkepan lengkep di-imah plastik kapang suntik pembuatan, produksi molding Plastik jeung kamampuhan machining cnc.

Diadegkeun dina taun 2005, sarta dumasar katuhu didieu di Shanghai China.At 2017, urang anu diganjar teh "Cina Quality High Supplier" hadiah ku Alibaba sarta ogé dipikawanoh salaku pamimpin di rusuh-péngkolan, béaya rendah Cina suntik palastik molding, suntik palastik tooling sarta jasa prototyping gancang.

 

jasa

  • Sajarah panjang

    14 taun pangalaman di industri produk Halimun.

  • Kualitas luhur

    Jurnalisme sarta rancang produk kualitas luhur kalawan 10 R & D; insinyur.

  • Taliwang gancang

    pangiriman gancang ku laut atanapi ku hawa atawa ku express. (DHL, UPS atanapi Fedex)

  • Orde leutik ditarima

    urutan leutik geus katampa, urang ngubaran unggal urutan ogé.

  • Tim éndah

    Tim jualan profésional nawarkeun respon saum sareng layanan alus.

  • OEM / ODM ditarima

    5 taun pangalaman OEM pikeun 50 klien tina AS jeung Eropa.

  • Produk loba pisan

    garis produk pinuh item produk Halimun.

  • News ditawarkeun

    warta Industri timely pikeun rujukan. Anjeun tiasa Cek aranjeunna unggal minggu.

WhatsApp Online Chat!