Tentang Kami

Zetar Industri nyaéta parusahaan suntik molding Plastik dilengkepan lengkep di-imah plastik kapang suntik pembuatan, produksi molding Plastik jeung kamampuhan machining cnc.

Diadegkeun dina taun 2005, sarta dumasar katuhu didieu di Shanghai China.At 2017, urang anu diganjar teh "Cina Quality High Supplier" hadiah ku Alibaba sarta ogé dipikawanoh salaku pamimpin di rusuh-péngkolan, béaya rendah Cina suntik palastik molding, suntik palastik tooling sarta jasa prototyping gancang.

  • 8547062b
  • 8547062b3
  • 589b2a831
  • 75fba5951

parusahaan Video

Pikeun leuwih 13 taun, urang geus dilayanan gancang-péngkolan suntik palastik molding sareng plastik pangabutuh molds suntikan pausahaan badag sarta leutik - ti Fortune 100 nepi inovatif mimiti-ups.We've dilarapkeun kaahlian urang ka rentang lega industri, kaasup alat médis, otomotif, kaséhatan-jaga, éléktronika, bahan paking, bahan konstruksi, rumah tangga, Toys, gear olahraga outdoor sareng nu sanesna. Taya masalah pajeulitna desain Anjeun atawa kuantitas urutan Anjeun

 

jasa

  • Injection Mold

    We offer the fastest, most cost-effective, injection mold services available in the world. We build all our tooling in house. Custom Molds starting at $1,400 within 30 days.

  • Palastik suntik molding

    Injection Molding from 25 to 100,000 parts. No Order Minimum. Custom Colors (Any Color and Color Matching). Tight Tolerance +/-.004″ Standard and up to +/-.001″ available on tool steel.

  • CNC Machining

    We offer CNC Machining services for all industries. We utilize the latest in CNC technology to make high precision machined parts and CNC prototype.

  • 3D Printing Service

    We offer the following 3d printing services. When proving concept and fit with some functionality requirements, 3d printing can be a good choice.

WhatsApp Online Chat!