Naha Zetar

Wilujeng sumping di Shanghai Zetar

suntik molding

Tim kami

Diadegkeun dina taun 2005, sarta dumasar katuhu didieu di Shanghai China.At 2017, urang anu diganjar teh "Cina Quality High Supplier" hadiah ku Alibaba sarta ogé dipikawanoh salaku pamimpin di rusuh-péngkolan, béaya rendah Cina suntik palastik molding, suntik palastik tooling sarta jasa prototyping gancang.

    2016 Zetar dipindahkeun kana warung 50.000-kuadrat-suku nu di sabudeureun 35km jauh ti Shanghai palabuan jeung Pudong Airport. Ayeuna Zetar boga 6 insinyur senior, sadaya gaduh leuwih ti 10 taun pangalaman di industri suntik molding plastik. Jeung satengah sahijina ogé bisa nyarita basa Inggris.

Carita urang

Pikeun leuwih 13 taun, urang geus dilayanan gancang-péngkolan suntik palastik molding sareng plastik pangabutuh molds suntikan pausahaan badag sarta leutik - ti Fortune 100 nepi inovatif mimiti-ups.We've dilarapkeun kaahlian urang ka rentang lega industri, kaasup alat médis, otomotif, kaséhatan-jaga, éléktronika, bahan paking, bahan konstruksi, rumah tangga, Toys, gear olahraga outdoor sareng nu sanesna. Taya masalah pajeulitna desain Anjeun atawa kuantitas urutan Anjeun


WhatsApp Online Chat!