Cina Pesanggrahan kutu Trap3 Manufacturers na suppliers | Zetar

Ranjang kutu Trap3

Pondok Description:


  • Port: Shanghai
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Jenis produk Plastcic Ranjang kutu bubu material PP
    warna  Bodas, Hideung atanapi Adat Type hama ranjang kutu
    Technics suntik dijieun hal nu husus Eco-Friendly, Stackable, Baby Aman
    pak-pakan 3 lapisan kotak karton kuat ukuran 6.7 * 6.0 * 1inch 

    spésifikasi

    Ieu PT-16001 ranjang bug bubu nyaéta, kahiji kualitas kelas detektor ranjang bug elegan jeung rupa-rupa pilihan warna.
    Témbok exterior textured mantuan ranjang bug gampang nanjak kana bubu
    Hightly digosok interior channel provents ranjang bug ti climbing kaluar, atawa escaping
    No aditif atawa bubuk perlu bubu ranjang bug, lengkep eco friendy na Baby Aman

    Produk jéntré gambar:



  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • WhatsApp Online Chat!