Zetarmold bakal ngamimitian nyieun molds injectcion keur X-leg pas

2019-3-19

warta alus!

Dinten ieu kami ngan lulus Inok pabrik pihak-katilu pikeun proyék super cool ngaranna X-leg.

proyék ieu utamana dirancang ngajaga suku pagawe salila prosés berpungsi. Kusabab plastik ieu X-leg tiasa make aran kawas linggih ka handap mun anjeun squat.

produk ieu dirancang ku jas X anu utamana difokuskeun ngembang produk tingkat tinggi pikeun mantuan jalma betah di tegangan fisik sarta tiredness awak. 

Hatur nuhun trust jas X urang, Zetarmold bade nyandak bagian dina proyék kmu super mantuan ieu nulungan langkung jalma.

Wilujeng sumping di buka kami ku www.zetarmold.com   or email to sales013@zetarmold.com to get know about Zetarmold further.


Pos waktos: Mar-19-2019
WhatsApp Online Chat!